Een frisse start!

Na veel voorbereidingen is het zover: ik sta bij de Kamer van Koophandel officieel bekend als ondernemer! Enerzijds een momentje om even bij te stil te staan en om te vieren. Anderzijds pas het begin van een nieuwe weg. Met enorm veel zin ga ik aan de slag om mijn kennis en ervaring van de IT in te zetten voor mijn opdrachtgevers.

Ik kan direct aan de slag met mijn eerste opdracht, waarover later meer informatie volgt. Daarnaast zal ik als projectmanager met mijn specifieke kennis van de Zorg-ICT gaan deelnemen aan NetRom Hybride. Wat mij betreft de eerste van vele officiële samenwerkingen met andere ondernemers. Het waren overigens juist meerdere succesvolle ondernemers die mij in de afgelopen maanden aanmoedigden om deze stap te nemen en waar dus al goede contacten mee gelegd zijn. Een mooi begin van een netwerk van betrouwbare, succesvolle bedrijven in de zorg en in de IT!

Op HOVIT.nl en via LinkedIn zal ik u regelmatig op de hoogte houden van de nieuwste ontwikkelingen!

O ja.. en waarom dan die helikopter in het logo? Vaak heb ik gehoord dat ik in staat ben om het overzicht over complexe projecten te houden.. een mooi compliment. Waarom ik dan niet gekozen heb voor een vliegtuig of raket om het boven de materie hangen weer te geven? Het grote verschil is dat details vanuit een helikopter nog goed zichtbaar zijn, voor goed projectmanagement is het noodzakelijk om ook inhoudelijk met de betrokken partijen in discussie te kunnen gaan. Een helikopterview is meer dan alleen overzicht!