Conversie van data

Klinkt er een zucht als u het woord conversie hoort? Dat snappen we. Het is een ingewikkeld proces, maar ook een noodzakelijk proces om een goede start met uw nieuwe applicatie te maken. We hebben echter goed nieuws: HOVIT heeft de middelen voor u in huis om alle gegevens te verhuizen en heeft dit al vele malen bewezen. En ja, we bedoelen dan ook alle gegevens! 

Continuïteit

U heeft een nieuw ZIS/EPD of ECD aangeschaft. U wilt continuïteit van zowel de zorg als de administratieve processen. Wist u dat het voor die continuïteit juist van belang is om al die gegevens vanuit het oude systeem naar het nieuwe systeem mee te nemen? En dan bedoelen we ook alle gegevens!

Waarom?

Een paar gegevens uitval op de vele duizenden lijkt geen probleem. Maar wist u dat uitval van één gevolgen kan hebben voor uw werknemers en klanten?
Voorbeeld: Eén gegeven is niet mee verhuisd. Dit kan betekenen dat uw cliënt zijn brief met afspraak niet krijgt. Met alle gevolgen van dien. Met het verhuizen van al uw gegevens kunnen we dat samen voorkomen.

Overleg

In overleg met u wordt bepaald in welke vorm de gegevens in het nieuwe systeem zullen worden opgenomen:

 • Gestructureerd (op gedetailleerd veldniveau)
 • Ongestructureerd (bijvoorbeeld in de vorm van documenten of PDF-bestanden)

Migratieproces

Onderdeel van het migratieproces is altijd een analyse en voor nodig een ‘opschoning’ van de bestaande gegevens. Door dit proces realiseren we niet het bekende ‘garbage-in-garbage-out’ maar zorgen we voor een vliegende start met juiste en kwalitatieve data.

Wie ging u voor?

U bent niet de eerste die HOVIT zal benaderen om een naadloze overstap te realiseren, zonder verlies van data. Andere kleine en grote zorginstellingen gingen u voor. Met HOVIT maakt u gebruik van hun gecombineerde kennis van zowel EPD- en ECD-applicaties als van datamigraties. Voor u ideale middelen voor een succesvolle overstap!

Kom meer te weten!
We kunnen ons voorstellen dat u meer wilt weten en ons persoonlijk wilt spreken. Dat is geen probleem. Door onze ervaring en kennis hebben we snel een beeld bij uw vraag en wordt uw tijd goed benut.
Neem gerust contact met ons op.

Conversies

Applicaties

Gegevens

%

Succes

Over dit proces

Door alle conversie-ervaringen van HOVIT op slimme wijze te verwerken in een eigen conversie-platform, profiteert iedere datamigratie van alle reeds uitgevoerde projecten! Door per bronsysteem een eigen “stekker” te ontwikkelen, welke direct aansluit op ons platform is het niet nodig om iedere conversie met lege handen te starten. Immers: u profiteert direct van alle controle- en validatiesystemen die al kant-en-klaar in ons platform zijn ingebouwd!

Het platform biedt echter meer: opgeschoonde gegevens! Want zeg nou zelf: als alle data toch door het platform verplaatst moet worden, kunnen we toch ook gelijk opschonen?

Wij realiseren ons: een dataconversie wordt veelal beschouwd als een verplicht nummer bij de aanschaf van een nieuw pakket. Maak er dan maar gelijk een kans van om zo ongestoord mogelijk van start te kunnen, met complete, opgeschoonde en daardoor direct bruikbare gegevens.

  Bel voor meer informatie:

  Anne ten Hove:
  06-44899763

  Gerelateerde diensten

  EPD/ ECD advisering

  Het is tijd voor een nieuwe stap. U bent zich aan het oriënteren op een nieuw EPD / ECD.  Wij kunnen u hier bij helpen kiezen.

  Software consultancy

  Software. Uw organisatie kan niet zonder. Want zonder software geen dagelijkse gang van zaken. Wij helpen u in deze dagelijkse gang van zaken graag verder.

  IT projectmanagement

  Duidelijke communicatie en partijen verbinden. Dat verstaan wij onder IT-projectmanagement. Ziet u hier graag verbetering in? Lees dan zeker verder.

  Neem vrijblijvend contact op.

  Keyserswey 101, 2201 CX NOORDWIJK