CIO as a Service

Volgt u alle technologische ontwikkelingen? Cloud, Big Data, Blockchain, VIPP, Artificial Intelligence, machine learning, IoT, Business Intelligence, API’s, low code productivity apps… moet / doet u daar al iets mee? Wie vertelt u dat een nieuwe technologie voor u een unieke kans of juist helemaal niet interessant is? En hoe blijft u op de hoogte van de nieuwe wetgeving rondom security, privacy of verplichte certificering? De ontwikkelingen in de IT / informatievoorziening gaan extreem snel en voor kleine en middelgrote organisaties (en dus ook zorginstellingen) is het steeds lastiger om op tijd op de relevante ontwikkelingen in te spelen. Van de ideeën van de verschillende leveranciers die bij u over de vloer komen, weet u nooit zeker of dit goed voor u of goed voor die leverancier zal zijn… Door uw IT uit te besteden, profiteert u van de know-how van uw vaste leveranciers, maar hoe zorgt u ervoor dat u voldoende (technisch) niveau kunt blijven bieden in gesprekken met uw leverancier en dat er geen afhankelijkheidspositie ontstaat? Speciaal hiervoor personeel aannemen is waarschijnlijk veel te duur. HOVIT biedt de oplossing, genaamd “CIO as a Service”.

U wordt up-to-date gehouden over nieuwe wetgeving, nieuwe normen én de toepasbaarheid van de nieuwste technologie voor uw specifieke situatie. En dat voor een fractie van de kosten van een gekwalificeerde medewerker.

Of u nu behoefte heeft aan een klankbord voor uw IT-afdeling, of uw volledige IT-strategie wilt uitbesteden, door middel van een abonnement kunt u gebruik maken van uw eigen IT-expert op afroep. U krijgt voor een vaste maandelijkse prijs een helikopterview op uw IT-omgeving, een innovatiestrategie die bij uw organisatie past, updates over marktontwikkelingen, een vast aanspreekpunt en toegang tot jarenlange ervaring in de markt. Net als voor de andere diensten van HOVIT geldt ook voor CIO as a Service: ook wij vinden het pas een succes als dit zichzelf terugverdient!

Door gebruik te maken van een maandelijkse abonnement heeft u niet alleen duidelijkheid over de kosten, maar kan er ook geïnvesteerd worden in een lange termijn samenwerking waarbij HOVIT uw situatie, uw cultuur en uw werkprocessen tot in de details leert kennen.

De standaardpakketten vindt u hieronder. Zoals u ziet heeft u vanaf nu toegang tot IT expertise en strategie voor een fractie van de kosten van een gekwalificeerde medewerker! Mocht u andere wensen hebben dan de standaardpakketten u bieden, kan een maatwerkpakket naar uw wens worden samengesteld. Heeft u interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem alvast contact op!

CIO as a Service pakketten

(alle prijzen exclusief BTW)

*ISMS: Information Security Management System, aan de hand waarvan de continue verbetering van uw informatiebeveiliging gerealiseerd wordt.

Niet overtuigd waarom een strategische blik op uw IT en informatielandschap nodig is? Lees de blog 6 redenen waarom juist kleinere zorginstellingen een IT-strategie nodig hebben.