EPD/ECD Selectie

U zoekt een nieuw EPD (elektronisch patiëntendossier) of ECD (elektronisch cliëntendossier)? Hoe weet u dan dat het nieuwe pakket echt past bij uw zorginstelling?  Of dat het veilig en toekomstbestendig is? Ik deel graag mijn meer dan 10 jaar ervaring op de EPD/ECD-markt met u als kleine en middelgrote zorginstelling.

Wat maakt een pakket passend bij u? Natuurlijk moet het binnen uw budget passen, daar zou u zelf ook uitkomen. Er speelt echter zoveel meer: kunt u al uw werkprocessen in het dossier kwijt? Waar gaat u er nu echt op vooruit ten opzichte van uw huidige systeem? Hoe zien uw werkprocessen er eigenlijk precies uit? Hoe worden uw financieringsstromen ondersteund? Welke managementrapportages heeft u continu nodig en dienen dus automatisch gegenereerd te worden? Kiest u voor een geïntegreerd Elektronisch Voorschrijf Systeem (EVS) of voor een aanvullend, maar volledig gekoppeld, EVS? Voldoet u na implementatie aan de normen op het gebied van informatiebeveiliging, zoals NEN 7510?

Het bovenstaande is slechts een fractie van de vragen waar u mee te maken krijgt, maar wat ten alle tijden in het oog gehouden moet worden is de verbetering die een succesvolle implementatie voor uw instelling kan betekenen!

Natuurlijk begeleid ik graag het het hele traject voor u, of desgewenst adviseer ik u als vraagbaak op de achtergrond over uw selectietraject.