Wij zijn er voor de zorg

U bent werkzaam binnen de gezondheidszorg. Wij ook! Dan zouden wij wel eens goed bij elkaar kunnen passen. Wij zijn goed in zorg-IT. Door vele jaren ervaring hebben we hierin een enorme kennis opgebouwd en met die kennis helpen we uw organisatie graag. Laat de zorg zorgen en IT daar een hulpmiddel in zijn. Maar wel een goed ingezet hulpmiddel waar je blij van wordt en waar je werk beter van wordt!

Dataconversie

De combinatie van technische kennis en inhoudelijke kennis resulteert in succesvolle datamigraties. Altijd.

EPD / ECD advisering

Als EPD-onafhankelijke dienstverlener brengen wij uw EPD-ervaring naar het volgende niveau.

Software consultancy

Wij praten niet alleen over IT en over software. We leveren ook zelf voor succesvolle implementaties en beheer.

IT-projectmanagement

Verbinden van zorg en IT is ons vak. Dat zorgverleners én softwareleveranciers ons vragen projecten te leiden zegt genoeg…

9

KENNIS

Door veertien jaar ervaring in de gezondheidszorg kan HOVIT snel tot de kern komen.

9

BETROUWBAAR

We doen wat we zeggen en afspreken!

9

PERSOONLIJK

Wij willen uw organisatie leren kennen en persoonlijk betrokken zijn. Zo weten we wat uw organisatie bezighoudt en waar wij u bij kunnen helpen.

9

BEREIKBAAR

U kunt altijd contact met ons opnemen. Vaak lukt dit direct maar mocht dat niet zo zijn dan zoeken we een moment waarop het wel kan en daar houden we ons aan.

IT-kennis, software en data als hulpmiddel voor betere zorg

Kennis
Wij brengen evenwicht in uw relatie met uw softwareleveranciers door uw achterstand in technische kennis op te heffen. En dat praat vervolgens een stuk prettiger (voor beide partijen) kunnen wij uit ervaring vertellen.

Software
Selectie van een nieuw EPD? Implementatie van uw nieuwe pakket? Projectleiding nodig om sterker te staan richting uw softwareleveranciers? Op al deze vlakken hebben wij referenties om een van de succesverhalen te delen! Ook als het gaat om functioneel of applicatiebeheer op afstand zijn wij u graag tot hulp.

Data
Of het nu gaat om eenmalige data-conversie projecten omdat u overstapt van het ene softwarepakket naar het andere of om structureel inzicht in de rijkdom van al uw eigen data: wij regelen het voor u. Verschillende zeer tevreden klanten, van kleine jeugdzorg-organisatie tot een volledig ziekenhuis, gingen u voor.

 Vrijblijvende kennismaking
Graag maken wij met u kennis om eens vrijblijvend te bekijken hoe moderne IT technologie uw bedrijfsvoering kan verbeteren of om u te vertellen of uw IT beter, goedkoper of veiliger kan. Die uitdaging gaan wij graag met u aan!

 

Neem vrijblijvend contact op

Wat onze klanten zeggen

“Wij zijn live gegaan! Een aantal dagen geleden heeft HOVIT een vlekkeloze conversie uitgevoerd waarna de behandelaren maandag zonder problemen konden starten met de registratie in ons nieuwe EPD. Dank voor de fijne samenwerking HOVIT!”

Rugpoli

Dataconversie

Dat HOVIT de communicatieschakel naar onze softwareleveranciers is, neemt voor ons veel zorg weg. Wij hebben de ervaring dat het niet altijd soepel loopt met onze leveranciers, bijvoorbeeld dat niet altijd alle afspraken helder nagekomen worden. Doordat HOVIT de communicatie regelt, hoeven wij er niet steeds tussen te zitten. HOVIT kent zijn verantwoordelijkheid en wij kunnen daar op aan.

3XM, Amersfoort

Projectmanagement

“HOVIT  weet snel wat je bedoelt en wat je, als organisatie, graag zou willen of waar je naar toe zou willen in de toekomst. Ze vinden het leuk om na te denken over wat je wilt bereiken en  maken het leven simpeler door ‘dingetjes’ te ontwikkelen. Daar boffen we enorm mee. En dan is er ook nog het geduld om het aan je over te brengen. Het is niet vanzelfsprekend om een goede IT-er te hebben. HOVIT is erg servicegericht en dienstverlenend.”

Kindertherapeuticum, Zeist

Software consultancy

Stel gerust uw vragen.

Keyserswey 101, 2201 CX NOORDWIJK

071 - 20 34 099

anne@hovit.nl