Van toevallige ontmoeting tot officiële samenwerkingspartners in een paar maanden tijd… Een klant van HOVIT had een paar maanden terug de behoefte om in een paar seconden invullen volledige EPD-formulieren ingevuld te krijgen. En hierbij is niet alleen het snel invullen van belang, ook moest er een zorgvuldige balans gevonden te worden tussen afgesproken (standaard) werkprotocollen aan de ene kant en vrijheid om af te wijken van deze standaarden aan de andere kant.

Tijdens dit onderzoek en het testen van verschillende mogelijke oplossingen bleek PhraseExpander de ideale hulp. En niet alleen de software kon soepel geïmplementeerd worden, ook het contact met de Italiaanse ontwikkelaar van PhraseExpander verliep uiterst prettig. In meerdere verkennende gesprekken werd al snel gesproken over een mogelijk partnerschap gezien de duidelijke win-win situatie: met HOVIT als implementatiepartner wordt slimme software uit Italië gecombineerd met specifieke kennis van de Nederlandse zorg- en EPD-markt.

“HOVIT has already proved to be a great partner in helping customers implementing PhraseExpander in the Netherlands. We are excited to offer all clinics and medical practices in The Netherlands access to localized help to get our solution up and running.”

Andrea Nagar, founder at PhraseExpander

Als slim hulpmiddel sluit dit product mooi aan bij de missie van HOVIT: zorginstellingen weer blij maken met IT. En het verlichten van registratieverplichtingen, ongeacht het eigen EPD, past daar natuurlijk perfect bij!

Over PhraseExpander

PhraseExpander is een hulpmiddel waarmee je met enkele toetsaanslagen volledige teksten kunt genereren of meerdere velden op hetzelfde EPD-formulier kunt vullen. Wil je in enkele seconden bijvoorbeeld een volledig OK-verslag genereren, zelfs inclusief situatie-specifieke afwijkingen? Dit is exact waar PhraseExpander zich onderscheidt van andere applicaties: juist door standaardteksten te combineren met variabele delen, wordt het voor iedere gebruiker mogelijk een ‘op-maat-verslag’ te realiseren in een fractie van de tijd die u daarvoor nu nodig heeft.

Voorbeeld van het snel samenstellen van tekst op basis van variabelen. Op vergelijkbare wijze kunnen volledige EPD-formulieren (bestaande uit meerdere velden) ingevuld worden.

PhraseExpander wordt wereldwijd al gebruikt op zowel kleine als op grote schaal, tot in grote Amerikaanse ziekenhuizen aan toe. Ook de eerste zorginstellingen in Nederland hebben dit hulpmiddel reeds ontdekt en de voordelen ervaren. PhraseExpander is zelfstandig werkende software en kan daarmee toegepast worden in alle applicaties en is dus ook niet beperkt tot gebruik in een EPD.

PhraseExpander wordt in verschillende versies aangeboden, van individuele licenties welke direct via PhraseExpander.com kunnen worden aangeschaft tot full-service enterprise licenties’.

Eens testen hoeveel tijd (en ergernis) u kunt besparen met het wegnemen van zichzelf herhalend typ- en klikwerk? Stuur ons een e-mail (info@hovit.nl) of laat uw gegevens achter via onderstaand formulier en wij kijken geheel vrijblijvend met u mee!