Prettiger werken door beter gebruik van data en software

Procesverbetering door slimmer gebruik te maken van software én data: dat drijft HOVIT.

IT niet als doel, maar als een middel om het werk waar het echt om gaat beter, sneller en voordeliger uit te voeren. Laat een zorgverlener zorg verlenen, laat een ondernemer ondernemen, zoveel mogelijk ondersteund door IT en niet gestuurd door de ideeën van een willekeurige softwareleverancier.

Diensten: Beter gebruik van data

Of het nu gaat om eenmalige data-conversie projecten omdat u overstapt van het ene softwarepakket naar het andere of om structureel inzicht in de rijkdom van al uw eigen data: wij regelen het voor u. Verschillende zeer tevreden klanten, van kleine non-profit organisatie tot een volledig ziekenhuis, gingen u voor!

Diensten: Beter gebruik van software

Selectie van een nieuw EPD? Implementatie van uw nieuwe pakket? Projectleiding nodig om sterker te staan richting uw softwareleveranciers? Op al deze vlakken hebben wij referenties om een van de succesverhalen te delen! Wij brengen evenwicht in uw relatie met uw softwareleveranciers door uw achterstand in technische kennis op te heffen. En dat praat vervolgens een stuk prettiger (voor beide partijen) kunnen wij uit ervaring vertellen! Ook als het gaat om continu functioneel of applicatiebeheer op afstand zijn wij u graag tot hulp!

Vrijblijvende kennismaking

Graag maken wij met u kennis om eens vrijblijvend te bekijken hoe moderne IT technologie uw bedrijfsvoering kan verbeteren of om u te vertellen of uw IT beter, goedkoper of veiliger kan. Ons standpunt: iedere euro die u in IT-projecten investeert moet zichzelf terugverdienen en dus meer dan een euro moet opleveren door kwaliteitsverbetering, tijds- of kostenbesparing, hogere productie of een meer terugkerende klanten. Dit geldt natuurlijk ook voor onze inbreng, die uitdaging gaan wij graag met u aan! Onderaan deze website vindt u onze contactgegevens!