Maak kennis met HOVIT

Procesverbetering door slimmer gebruik te maken van software én data: dat drijft HOVIT. We hebben een ambitie: door langdurige relaties aan te gaan, iedere klant mee op pad te nemen in de steeds sneller ontwikkelende IT-wereld. Niet door te proberen bij iedere klant afzonderlijk zo veel mogelijk te verdienen door zoveel mogelijk van de eigen diensten aan te bieden, maar door iedere klant maximaal vooruit te helpen.

Of het nu gaat om een selectietraject voor het aanschaffen van nieuwe software, implementeren van nieuwe software, het converteren van data vanuit het oude naar het nieuwe systeem, HOVIT helpt u graag. Niet als de zoveelste adviseur of projectmanager, maar met de drive om IT vriendelijker, beter, eerlijker te maken.

IT niet als doel, maar als een middel om het werk waar het echt om gaat beter, sneller en voordeliger uit te voeren. Laat een zorgverlener zorg verlenen, laat een ondernemer ondernemen, zoveel mogelijk ondersteund door IT en niet gestuurd door de ideeën van een willekeurige softwareleverancier.

Bent u echt tevreden over uw IT? Verdient de door u gebruikte software zichzelf terug of voelt het alleen als een verplichte kostenpost? Als u een goed idee heeft, wat ziet u daar voor terug bij uw software leverancier? Extra kosten voor maatwerk, omdat u zo nodig eigen ideeën moet hebben, of deelt u mee in het succes van uw idee?

Graag maak ik met u kennis om eens vrijblijvend te bekijken hoe moderne IT technologie uw bedrijfsvoering kan verbeteren of om u te vertellen of uw IT beter, goedkoper of veiliger kan. Ik ben van mening dat iedere euro die u in IT-projecten investeert zichzelf moet terugverdienen en dus meer dan een euro moet opleveren door kwaliteitsverbetering, tijdsbesparing, hogere productie of een meer terugkerende klanten. Dit geldt natuurlijk ook voor mijn inbreng, die uitdaging ga ik graag met u aan.

Anne ten Hove