Nu is het tijd voor een officiële kennismaking met Lourens die als kind al geïnteresseerd was in software. Zijn ouders hadden een huisartsenpraktijk en vanaf de zijlijn heeft hij aardig wat zorg-ICT zaken voorbij zien komen. In zijn kindertijd was dit vooral beperkt tot het aanleggen van internetkabels o.a. in de kruipruimte onder het huis en de praktijk. Toch blijkt er toen al een zaadje geplant te zijn en is hij nu werkzaam bij HOVIT.

Lourens heeft het naar zijn zin bij HOVIT waar de gebruiker van de IT-systemen centraal staat.
Lourens: ‘Door goed te luisteren naar de klant worden hun IT-systemen met plezier gebruikt en juist dit persoonlijke contact met de gebruiker van de systemen spreekt mij erg aan. Samen met de klant is er altijd een (creatieve) oplossing te vinden zodat de IT prettig en tijdbesparend werkt.’

Sinds vorige maand is Lourens daar al hard mee aan de slag gegaan in zijn rol als implementatieconsultant. En daar zijn wij en de eerste klanten al erg blij mee!

Het voordeel van dichtbij de kust wonen is dat je in vrije tijd naar het strand kan. En dat is wat Lourens dan ook graag doet in zijn vrije tijd: golfsurfen en windsurfen. Als de wind is gaan liggen heeft Lourens nog een alternatief: dan stapt hij graag op de racefiets.

Ook zin om een keer naar de kust te komen? Plan het in en kom zeker een kop koffie bij ons drinken. Lourens zorgt naast het harde werken ook voor gezelligheid!