Non-Profit

Als non-profit organisatie willen jullie datgene waar jullie voor staan naar buiten dragen. Er is een missie!

IT draagt, als het goed is, bij aan dat wat jullie willen uitdragen. Het kan zijn dat er onvrede, frustratie of te weinig kennis is over de IT als jullie hulpmiddel.

Wij, van HOVIT, kijken graag met jullie mee en laat je meer uit je IT halen om zo jullie missie sterkere handen en voeten te geven! En daardoor mogen jullie meer impact maken!

Wat we doen

i

Projectmanagement

Implementeren van een nieuw CRM of grip nodig op een ander IT-project? Vanuit ervaring leiden wij projecten naar succesvolle afronding. 

Software Consultancy

Wij snappen IT én wij snappen jullie werkprocessen. We zorgen er dus voor dat IT supporter van jouw missie wordt.

Applicatiebeheer

Continue ondersteuning bij het gebruik van jouw CRM!

Wat HOVIT voor jullie kan betekenen

Alweer enkele jaren is HOVIT met non-profit organisaties de samenwerking aangegaan. Vanuit lange termijn samenwerking leren we jullie organisatie-eigen werkprocessen goed kennen. Hoe vaak hoor je niet dat IT-implementaties als mislukt ervaren worden, alleen al omdat er een systeem is geadviseerd dat helemaal niet bij de eigen situatie past? Daar passen we voor…

Altijd het gevoel dat jouw organisatie niet alles haalt uit de beschikbare systemen? Twijfel of dat herhalende (en dus een beetje saaie) werk niet (semi-)geautomatiseerd kan worden?

Neem vrijblijvend contact met ons op! We denken graag even mee. Echt vrijblijvend ja.

Profiteer van het beste van ons

9

Kennis

Door onze jarenlange ervaring met IT, zowel uitvoerend als in de omgang met softwareleveranciers, komt HOVIT snel tot de kern.

9

Betrouwbaar

We doen wat we zeggen en afspreken! Onze klanten zullen dat bevestigen.

9

Persoonlijk

Wij willen uw organisatie leren kennen en persoonlijk betrokken zijn. Zo weten we wat uw organisatie bezighoudt en waar wij bij kunnen helpen.

9

Bereikbaar

U kan altijd contact met ons opnemen. Vaak lukt dit direct maar mocht dat niet zo zijn dan zoeken we een moment waarop het wel kan en daar houden we ons aan.

“HOVIT denkt echt mee voor ons. Wij krijgen een steeds completer beeld van welke mogelijkheden er eigenlijk zijn. Ook wordt er meegedacht in de groei van onze organisatie. Ze weten al waar wij naar toe willen, ook al hebben we dit nog niet verwoord. HOVIT is voor ons echt een versterking en brengt IT-kennis bij ons in huis.”

3xM, Amersfoort

Neem vrijblijvend contact op.

Keyserswey 101, 2201 CX NOORDWIJK