ZIS/EPD-datamigraties

Bij de aanschaf van een nieuwe ZIS/EPD of ECD is het voor de continuïteit van zowel de zorg als de administratieve processen juist van belang om ook al die gegevens vanuit het oude systeem naar het nieuwe systeem mee te nemen.

Vele zorginstellingen, van klein tot groot, hebben HOVIT al weten te vinden om een naadloze overstap te realiseren, zonder verlies van data. In overleg wordt bepaald in welke vorm de gegevens in het nieuwe systeem zullen worden opgenomen. Dit kan zowel gestructureerd (op gedetailleerd veldniveau) als ongestructureerd (bijvoorbeeld in de vorm van documenten of PDF-bestanden) plaatsvinden.

Onderdeel van het migratieproces is altijd een analyse en zo nodig een ‘opschoning’ van de bestaande gegevens. Door dit proces realiseren we niet het bekende ‘garbage-in-garbage-out’ maar zorgen we voor een vliegende start met juiste en kwalitatieve data. Wij zijn ervan overtuigd dat onze gecombineerde kennis van zowel EPD- en ECD-applicaties als van datamigraties ideale middelen zijn voor een succesvolle overstap!

Wij hebben de afgelopen jaren tientallen succesvolle conversies in de zorg uitgevoerd. Interesse? Neem contact op om (geheel vrijblijvend) verschillende referenties te ontvangen.