Software consultancy

Software. Uw organisatie kan niet zonder. Want zonder software geen dagelijkse gang van zaken. Denkt u dat u momenteel het maximale haalt uit de voor u beschikbare systemen? Met een leverancier-onafhankelijk adviseur  maakt u keuzes op basis van kennis, niet op basis van wat uw leverancier u ’toevallig’ aanbiedt.

Tevreden?

Uw organisatie gebruikt meerdere softwarepakketten. U maakt gebruik van deze software voor de dagelijkse gang van zaken. Deze paketten zijn onmisbaar voor uw organisatie. U heeft deze software aangeschaft om beter en efficiënter werken. Bent u hier echter nog steeds tevreden over?

Consultancy

Software consultancy klinkt voor u misschien als een mooi begrip met een dure inhoud. U kan zich afvragen: ‘is dit ons geld waard? Andere organisaties gingen u voor en zijn zeer tevreden over het resultaat. Maar daar koopt u nog niks voor. U wilt graag weten waarin u investeert. Dat snappen wij. Dit is waar u op kunt rekenen:

  • Advies over de keuze, het implementeren en het gebruik van uw software. 
  • Hulp bij het oplossen van acute problemen waarbij uw leveranciers naar elkaar wijzen of de bal bij u terugleggen.
  • Betere benutting van de gegevens die in die in uw systemen opgeslagen zijn.
  • Verschillende systemen te combineren óf door het aan elkaar koppelen met als resultaat: de beste nieuwe inzichten
  • Hulp bij het stellen van de juiste vragen aan uw leveranciers. De juiste vragen en afspraken vooraf voorkomen teleurstelling achteraf. 

Terugverdienen

Software consultancy gaat u zeker helpen om uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Een investering die zichzelf terugverdient!  Heeft u vragen of interesse? Neem gerust contact op met Anne ten Hove |  06-44899763

Gerelateerde diensten

EPD/ ECD advisering

Het is tijd voor een nieuwe stap. U bent zich aan het oriënteren op een nieuw EPD / ECD.  Wij kunnen u hier bij helpen kiezen.

IT projectmanagement

Duidelijke communicatie en partijen verbinden. Dat verstaan wij onder IT-projectmanagement. Ziet u hier graag verbetering in? Lees dan zeker verder.

Data conversie

Wij hebben  de middelen voor u in huis om alle gegevens te verhuizen. Ja, alle gegevens! Op naar een succesvolle overstap.

Neem vrijblijvend contact op.

Keyserswey 101, 2201 CX NOORDWIJK