Vacature – data trainee

Na oprichting in 2018 maakt HOVIT continu een mooie groei door. Hoe dat komt? Door waardering voor onze kernwaarden: vriendelijkheid, eerlijkheid en het altijd stellen van kwaliteit boven kwantiteit. Resultaat: goede contacten met al onze klanten, tevredenheid over de geleverde diensten en een toenemende vraag naar onze diensten. En daarom zoeken we versterking…

Wie “wij” zijn? Wij zijn momenteel voornamelijk Anne, parttime aangevuld met Julian die naast zijn studie meewerkt. We helpen onze klanten bij het beter gebruiken van hun software, maar ook met het inzicht krijgen in hun eigen data. Verder voeren wij regelmatig dataconversies uit voor zorginstellingen die overstappen naar een nieuw EPD of ECD.

En wie jij dus bent: je hebt HBO-/WO-niveau, je bent een snelle leerling, je bent sociaal, analytisch en cijfermatig sterk. Het zou mooi zijn als je al basiskennis hebt van databases, van SQL of van een rapportagetool zoals Power BI. Of je blijkt gewoon alle Excel-functies uit je hoofd te kennen…
Je vindt het mooi om (zowel vanuit ons kantoor op de grens van Katwijk en Noordwijk als bij de klant op locatie) de data van onze klanten te ontcijferen naar waardevolle inzichten. Jij geniet er van om een 100,0% score te behalen als wij data vanuit het ene naar het andere systeem migreren! En je bent communicatief sterk: jij weet aan onze klanten uit te leggen wat die gegevens betekenen voor hun dagelijkse praktijk en diezelfde klanten ook te trainen in het gebruik van jouw zelf ontwikkelde dashboards.

Moet je dit allemaal al foutloos zelfstandig kunnen uitvoeren? Mag wel, maar hoeft nog niet. Vandaar ook dat we een ‘data trainee’ zoeken. Onder begeleiding projecten uitvoeren, leren terwijl je aan de slag bent, cursussen en opleidingen volgen: leren vraagt om investeren van twee kanten, dus ook van ons. En: we komen er zo samen achter waar jouw talent ligt en op welk deel van ons werk jij op termijn HOVIT op sleeptouw mag nemen.

Is dat alles voor nu? Nee, want in een klein en groeiend bedrijf komt er vanzelf veel meer op je pad: een zorgverlener helpen in het beter gebruik maken van zijn EPD, of een goed doel helpen om gegevens vanuit een Excel-bestand in te lezen in het CRM; als het even nodig is, doe je dat gewoon. En ja, ook opeens iets leuks doen met een RPA-tool kan zomaar op je pad komen…

Wil jij meebouwen aan het succes van onze klanten? Ben je fulltime of parttime (min. 3 dagen per week) beschikbaar? Stuur dan je CV en motivatie naar anne@hovit.nl. Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Anne ten Hove (06-44899763).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. wij gaan niet in op aanbiedingen door recruiters, werving- en selectiebureaus, etc.. Ieder C.V. en motivatie naar aanleiding van onze vacatures onder onze aandacht gebracht, beschouwen wij als een directe sollicitatie.