Werken bij HOVIT

Je studie is afgerond of het eind is in het zicht. Tijd voor de volgende stap. Je hebt zin om je geleerde kennis en ervaring in praktijk te brengen. En nu ben je op zoek naar een baan die jou past. Vaak word je om ervaring gevraagd. Daar kan je niet tegenop want je bent pas net begonnen...

Starter

Bij HOVIT mag je als starter ook echt starten. Wij vragen niet om een aantal jaar ervaring. Wel om het juiste karakter. Wij vinden het belangrijk om te weten wie jij bent en waar jij enthousiast van wordt.

Herken jij je hierin:

  • HBO-/WO-niveau
  • Graag willen leren en dit (snel) toepassen
  • Sociaal
  • Analytisch / cijfermatig snel
  • Communicatief sterk

Dan zouden wij wel eens elkaar verder kunnen helpen.

Wie is HOVIT?

We helpen onze klanten bij het beter gebruiken van hun software, maar ook met het inzicht krijgen in hun eigen data. Verder voeren wij regelmatig dataconversies uit voor zorginstellingen die overstappen naar een nieuw EPD (Elektronisch Patiënten Dossier).

Onze kernwaarden zijn:

  • Vriendelijk
  • Eerlijk
  • Het altijd stellen van kwaliteit boven kwantiteit

Vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures meer. Maar dat betekent niet dat daarmee de deur ook dicht is. Mocht de werkwijze van HOVIT jou aanspreken dan moedigen we je zeker aan om een open sollicitatie te sturen. We kunnen altijd met elkaar in gesprek gaan. 

Sinds de start van HOVIT in 2018  ben ik gedreven om door middel van het bieden van IT-diensten van echt toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers. En dat is precies wat ik van collega’s verwacht: werkplezier halen uit de tevredenheid van onze klanten!

Anne

Oprichter HOVIT

Sinds februari 2021 mag ik werkzaam zijn bij HOVIT en houd ik mij bezig met marketing. Ik ben enthousiast over dit vak, alleen had ik nog niet veel ervaring. HOVIT gaf mij de kans om te leren en te creëren. Met het gegeven vertrouwen, heb ik er zin in om dit bedrijf op te kaart te brengen!

Williene

Marketing

“Mocht je twijfelen of wil je meer weten, neem gerust contact op. Door met elkaar te praten worden zaken vanzelf duidelijk. Wij vinden het leuk om met jou in gesprek te gaan!”

Enthousiast geworden?
Laat van je horen.

Keyserswey 101, 2201 CX NOORDWIJK

06-44899763

anne@hovit.nl