Werken bij HOVIT

Je studie is afgerond of het eind is in het zicht. Tijd voor de volgende stap. Je hebt zin om je geleerde kennis en ervaring in praktijk te brengen. En nu ben je op zoek naar een baan die jou past. Vaak word je om ervaring gevraagd. Daar kan je niet tegenop want je bent pas net begonnen...

Starter

Bij HOVIT mag je als starter ook echt starten. Wij vragen niet om een aantal jaar ervaring. Wel om het juiste karakter. Wij vinden het belangrijk om te weten wie jij bent en waar jij enthousiast van wordt.

Herken jij je hierin:

 • HBO-/WO-niveau
 • Graag willen leren en dit (snel) toepassen
 • Sociaal
 • Analytisch / cijfermatig snel
 • Communicatief sterk

Dan zouden wij wel eens elkaar verder kunnen helpen.

Wie is HOVIT?

We helpen onze klanten bij het beter gebruiken van hun software, maar ook met het inzicht krijgen in hun eigen data. Verder voeren wij regelmatig dataconversies uit voor zorginstellingen die overstappen naar een nieuw EPD (Elektronisch Patiënten Dossier).

Onze kernwaarden zijn:

 • Vriendelijk
 • Eerlijk
 • Het altijd stellen van kwaliteit boven kwantiteit

Vacature: Data-Trainee

 

Werk

Voor het werk dat jij gaat doen zou het mooi zijn als je al basiskennis hebt van databases, van SQL of van een rapportagetool zoals Power BI. Of je blijkt gewoon alle Excel-functies uit je hoofd te kennen.  Ook vind je het mooi om (zowel vanuit ons kantoor op de grens van Katwijk en Noordwijk als bij de klant op locatie) de data van onze klanten te ontcijferen naar waardevolle inzichten.

Blij!

Zie jij jezelf al een sprong in de lucht maken als blijkt dat je een 100,0% score te behalen als wij data vanuit het ene naar het andere systeem migreren! Misschien gaat die sprong je te ver maar als daar een grote glimlach op je gezicht verschijnt, zit je bij HOVIT op de goede plek.

Ontdekken en leren

Moet je al je werkzaamheden al foutloos zelfstandig kunnen uitvoeren? Mag wel, maar hoeft nog niet. Vandaar ook dat we een ‘data trainee’ zoeken. Onder begeleiding projecten uitvoeren, leren terwijl je aan de slag bent, cursussen en opleidingen volgen: leren vraagt om investeren van twee kanten, dus ook van ons. En: we komen er zo samen achter waar jouw talent ligt en op welk deel van ons werk jij op termijn HOVIT op sleeptouw mag nemen.

Is dat alles voor nu?

Nee, want in een klein en groeiend bedrijf komt er vanzelf veel meer op je pad: een zorgverlener helpen in het beter gebruik maken van zijn EPD, of een goed doel helpen om gegevens vanuit een Excel-bestand in te lezen in het CRM; als het even nodig is, doe je dat gewoon. En ja, ook opeens iets leuks doen met een RPA-Tool kan zomaar op je pad komen.

Samengevat herken je je in het volgende:

 • Communicatief goed
 • Analytisch sterk
 • Bij voorkeur kennis van SQL en Power BI
 • Je bent gedreven om onze klanten (zorg en non-profit) verder te helpen en weer blij te maken met hun IT.

Doe mee

Wil jij meebouwen aan het succes van onze klanten? Ben je fulltime of parttime (min. 3 dagen per week) beschikbaar? Stuur dan je CV en motivatie naar anne@hovit.nl. Mocht je nog vragen hebben, voel je dan vrij om contact op te nemen met Anne ten Hove (06-44899763).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. wij gaan niet in op aanbiedingen door recruiters, werving- en selectiebureaus, etc.. Ieder C.V. en motivatie naar aanleiding van onze vacatures onder onze aandacht gebracht, beschouwen wij als een directe sollicitatie.

Sinds de start van HOVIT in 2018  ben ik gedreven om door middel van het bieden van IT-diensten van echt toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers. En dat is precies wat ik van collega’s verwacht: werkplezier halen uit de tevredenheid van onze klanten!

Anne

Oprichter HOVIT

Sinds februari 2021 mag ik werkzaam zijn bij HOVIT en houd ik mij bezig met marketing. Ik ben enthousiast over dit vak, alleen had ik nog niet veel ervaring. HOVIT gaf mij de kans om te leren en te creëren. Met het gegeven vertrouwen, heb ik er zin in om dit bedrijf op te kaart te brengen!

Williene

Marketing

Vacature: BI Consultant (junior)

Een andere wereld

Stel je een wereld voor waarin jouw vers ontworpen Power BI dashboard geen management-taal is, maar een zorginstelling direct helpt om met minder verloren tijd hogere kwaliteit te leveren. Een wereld waarin alle klanten ontzettend blij en tevreden zijn met wat je doet, juist omdat jouw opgeleverd werk ertoe doet. Dat is namelijk onze wereld en daar mag jij instappen. Wij zoeken namelijk versterking in de vorm van een junior Business Intelligence consultant.

Welke werkzaamheden daarbij horen?

 • Power BI Dashboards maken
 • Datawarehouse onderhouden
 • Dataconversies uitvoeren
 • Spontaan opgekomen vragen om overzichten en “lijstjes” van onze klanten in de zorg- en non-profit-sector snel en foutloos beantwoorden.

Werk

Voor het werk dat jij gaat doen zou het mooi zijn als je al basiskennis hebt van databases, van SQL of van een rapportagetool zoals Power BI. Je vindt het mooi om (zowel vanuit ons kantoor op de grens van Katwijk en Noordwijk als bij de klant op locatie) de data van onze klanten te ontcijferen naar waardevolle inzichten. En inzichten zijn pas inzichten als de klant deze direct begrijpt, jij vindt het vooruit helpen van onze klanten uiteindelijk namelijk belangrijker dan de gebruikte technische oplossing.

Blij!

Als jij een sprong in de lucht maakt als blijkt dat je een 100,0% score hebt behaald bij het converteren van de data van het ene naar het andere EPD, springen wij natuurlijk met je mee. Geleverde successen vieren we namelijk graag met elkaar.

 

 

Ontdekken en leren

Als junior BI consultant zul je projecten onder begeleiding uitvoeren. Leren terwijl je aan de slag bent, cursussen en opleidingen volgen: leren vraagt om investeren van twee kanten, dus ook van ons. En: we komen er zo samen achter waar jouw talent ligt en op welk deel van ons werk jij op termijn HOVIT op sleeptouw mag nemen. Want dat is het mooie van instappen in een groeiende start-up: je bent vanaf het begin een belangrijke spil in het bedrijf en dat biedt veel kansen voor persoonlijke groei.

Is dat alles voor nu?

Nee, want in een klein en groeiend bedrijf komt er vanzelf veel meer op je pad: een zorgverlener helpen in het beter gebruik maken van zijn EPD, of een non-profit organisatie helpen om gegevens vanuit een Excel-bestand in te lezen in het CRM; als het even nodig is, doe je dat gewoon. En ja, ook opeens iets leuks doen met een RPA-Tool kan zomaar op je pad komen…

Samengevat herken je je in het volgende:

 • Communicatief goed
 • Analytisch sterk
 • Bij voorkeur kennis van SQL en Power BI
 • Je bent gedreven om onze klanten (zorg en non-profit) verder te helpen en weer blij te maken met hun IT.

Doe mee

Wil jij meebouwen aan het succes van onze klanten? Ben je fulltime of parttime (min. 3 dagen per week) beschikbaar? Stuur dan je CV en motivatie naar anne@hovit.nl. Mocht je nog vragen hebben, voel je dan vrij om contact op te nemen met Anne ten Hove (06-44899763).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. wij gaan niet in op aanbiedingen door recruiters, werving- en selectiebureaus, etc.. Ieder C.V. en motivatie naar aanleiding van onze vacatures onder onze aandacht gebracht, beschouwen wij als een directe sollicitatie.

 

“Mocht je twijfelen of wil je meer weten, neem gerust contact op. Door met elkaar te praten worden zaken vanzelf duidelijk. Wij vinden het leuk om met jou in gesprek te gaan!”

Vacature: Software Consultant (junior)

Wat wij doen

Wij helpen zorginstellingen en non-profit organisaties met het gebruik van hun software. Dat doen we door nieuwe systemen te implementeren, nieuwe mogelijkheden van de aanwezige applicaties in gebruik te nemen of door op verzoek ondersteuning te bieden bij het dagelijkse gebruik (applicatiebeheer).

Wat wij zoeken

Ben jij zeer “digi-vaardig”, ben jij diegene die altijd wel snapt waarom software doet wat het doet? Vind je het een uitdaging om de dagelijkse werkprocessen van een arts te vertalen naar de inrichting van een EPD? Bijna helemaal wat we zoeken!

Bijna helemaal?

Ja, want naast jouw analytische kant is het absoluut noodzakelijk dat je klanttevredenheid altijd boven de technische uitdaging plaatst. Het succes van HOVIT wordt namelijk grotendeels bepaald door ons talent om de technische IT-wereld te verbinden met de taal van de dagelijkse werkvloer. Duidelijke communicatie, al je toezeggingen nakomen en af en toe ook wat geduld zijn absolute eisen om jezelf op dit gebied door te kunnen ontwikkelen!

Een plek om te ontwikkelen

En jezelf blijven ontwikkelen, waar gaat dat sneller dan in een jong, groeiend bedrijf? We bieden je de kans om onder begeleiding op je eigen niveau in te stappen en vervolgens met ons mee te groeien. Zo zou je je werkweek de eerste maanden vooral kunnen vullen met applicatiebeheer-taken op ons kantoor om onze klanten te leren kennen. Maar we gaan er samen voor om je te ontwikkelen tot een zelfstandig werkende professional  die zonder problemen een EPD-formulier aanpast naar de laatste wensen, nieuwe software-functionaliteit op locatie aan een zorgverlener uitlegt en die als betrouwbare vraagbaak fungeert voor al onze klanten. Wij ontwikkelen ons snel, we nemen jou daar graag in mee!

Samengevat herken je je in het volgende:

 • HBO- / WO-niveau
 • “IT-minded”
 • Communicatief zeer sterk
 • Analytische denker
 • Je bent gedreven om onze klanten (zorg en non-profit) verder te helpen en weer blij te maken met hun IT.

Combineren

We hebben meerdere vacatures openstaan. Indien het combineren van verschillende vacatures het werk voor jou nog aantrekkelijker maakt, verzoeken we je dat direct aan te geven in je motivatie.

Doe mee

Wil jij meebouwen aan het succes van onze klanten? Ben je fulltime of parttime (min. 3 dagen per week) beschikbaar? Stuur dan je CV en motivatie naar anne@hovit.nl. Mocht je nog vragen hebben, voel je dan vrij om contact op te nemen met Anne ten Hove (06-44899763).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. wij gaan niet in op aanbiedingen door recruiters, werving- en selectiebureaus, etc.. Ieder C.V. en motivatie naar aanleiding van onze vacatures onder onze aandacht gebracht, beschouwen wij als een directe sollicitatie.

“Word je blij van deze vacatures maar is het voor jou net niet passend, stuur een open sollicitatie en wie weet wat daar uitkomt!”

Enthousiast geworden?
Laat van je horen.

Keyserswey 101, 2201 CX NOORDWIJK

06-44899763

anne@hovit.nl