Werken bij HOVIT

Zorg en IT is dé combinatie bij HOVIT. Wij willen dat de klant blij is met de slimme IT-oplossingen waarmee uiteindelijk de zorg zelf geholpen is. 

Dit doen we door onze klanten te helpen bij het beter gebruiken van hun software, maar ook met het inzicht krijgen in hun eigen data. Verder voeren wij regelmatig dataconversies uit voor zorginstellingen die overstappen naar een nieuw EPD (Elektronisch Patiënten Dossier).

Om nog meer klanten blij te kunnen maken zijn wij op zoek naar nieuwe mensen. Word jij onze volgende EPD-verbeteraar?

Technisch projectleider

Projecten bewaken, ingrijpen waar nodig, organiseren en coördineren voor een goede uitvoering. 

Software Consultant

Ben jij diegene de altijd wel snapt waarom software doet wat het doet? 

Stage

Op zoek naar een stageplek in de IT? Laat het ons weten!

Technisch projectleider gezocht door HOVIT

Als technisch projectleider ben jij degene die onze projecten bewaakt en ingrijpt waar nodig. Je organiseert en coördineert de activiteiten voor een goede uitvoering. Jouw werk levert betere zorg op. Heb jij zin om IT en zorg te combineren, processen in goede banen te leiden, de spil te zijn van het projectteam en blij te zijn met het werk dat je doet? Solliciteer dan naar deze functie van technisch projectleider.

Over HOVIT
Als onafhankelijk EPD-dienstverlener helpen wij onze klanten bij EPD-implementaties en applicatiebeheer. Ook data-migraties, procesverbeteringen, data-analyses en no code oplossingen horen bij de diensten van HOVIT. Daarnaast bieden wij onze klanten ook rapportages en dashboards aan. HOVIT is een groeiende speler in de zorg-IT. De klanten van het bedrijf bestaan uit zowel grote als kleine zorginstellingen. Steeds meer zorgorganisaties weten ons te vinden. Daardoor groeien onze werkzaamheden en is er plek voor een projectleider. Wij zijn een klein, groeiend bedrijf dat flexibel is. 

Wat ga jij als technisch projectleider bij ons doen?
Als technisch projectleider ga je aan de slag met kleine en grote projecten binnen de zorg. Je zorgt ervoor dat we onze afspraken nakomen. Er wordt technisch inzicht van je verwacht, je kan IT vertalen naar ‘gewone taal’ en je werkt mee in het project.

Jij bent vaktechnisch goed, daarnaast zijn je communicatieve vaardigheden essentieel in je werk bij HOVIT. Want je hebt met veel verschillende partijen te maken: klanten, gebruikers, leveranciers etc.

Je denkt mee over nieuwe ontwikkelingen in de IT. Hoe kan het slimmer, sneller en beter? Deze nieuwe ontwikkelingen in de IT kun je of leer je toe te passen voor de zorg.

Wat vragen wij van jou als technisch projectleider?
Jij:

 • hebt een relevante opleiding op hbo- of wo-niveau, in een technische en/of bedrijfskundige richting;
 • kunt laten zien dat je affiniteit of werkervaring hebt met IT, door bijvoorbeeld projecten, zelfstudie of stages;
 • bent resultaatgericht, kan goed samenwerken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel;
 • beheerst de Nederlands taal uitstekend;
 • bent sociaal en communicatief.

Wat bieden wij jou als technisch projectleider? 

 • Salaris dat past bij jouw kennis en ervaring;
 • Een collectieve pensioenregeling waar HOVIT aan meebetaalt;
 • 25 vakantiedagen op jaarbasis (op basis van een 40-urige werkweek);
 • Werken in een enthousiast team met een informele werksfeer en korte lijnen;
 • Naast het werk nemen we als team ook de tijd voor ontspannen momenten. Zo zijn we dit jaar al gaan karten, hebben we een escaperoom bezocht, potjes padel gespeeld en was er een borrel met familie en vrienden.

Projectleider worden bij HOVIT in Noordwijk?
Solliciteer direct. Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Anne ten Hove op  anne@hovit.nl of bel naar 06 – 44 89 97 63.

We hebben meerdere vacatures openstaan. Indien het combineren van verschillende vacatures het werk voor jou nog aantrekkelijker maakt, verzoeken we je dat direct aan te geven in je motivatie.

Sinds de start van HOVIT in 2018  ben ik gedreven om door middel van het bieden van IT-diensten van echt toegevoegde waarde te zijn voor onze opdrachtgevers. En dat is precies wat ik van collega’s verwacht: werkplezier halen uit de tevredenheid van onze klanten!

Anne

Oprichter HOVIT

Ik werk samen met de anderen aan de klanttevredenheid en aan teamtevredenheid. Als je onderdeel van ons team bent, merk je dat vanzelf! Ik hoop je snel te ontmoeten.

Williene

Marketing

Software Consultant 

Ben jij diegene die altijd wel snapt waarom software doet wat het doet? Zie jij wel in hoe het dagelijkse werk van de administratie door het implementeren van een no-code-platform beter kan? Solliciteer dan naar deze startersfunctie van Software Consultant.

In het kort:

 • Noordwijk
 • 32-40 uur per week
 • Affiniteit met de zorg
 • HBO, WO

Wie is HOVIT?
HOVIT is een groeiende speler in de Zorg-IT. De klanten van het bedrijf bestaan uit zowel grote als kleine zorginstellingen. Als onafhankelijk Elektronisch Patiënten Dossier (EPD) dienstverlener helpen wij onze klanten bij EPD-implementaties, data-migraties en procesverbeteringen en data-analyses. Ook bieden wij onze klanten rapportages en dashboards aan.

Als software consultant ga je zorginstellingen en non-profit organisaties helpen met het gebruik van hun software. Dit doe je door nieuwe systemen te implementeren. Denk hierbij aan het aanwezige Elektronische patiëntendossier (EPD) of het no-code-platform van onze partners. Ook ga je nieuwe mogelijkheden van de aanwezige applicaties in gebruik te nemen of door op verzoek ondersteuning te bieden bij het dagelijkse gebruik (applicatiebeheer).

Communiceren is echt jouw ding
Voor het werk dat jij gaat doen is het absoluut noodzakelijk dat je klanttevredenheid altijd boven de technische uitdaging plaatst. Als software consultant is het jouw taak om de technische IT-wereld te verbinden met de taal van de dagelijkse werkvloer. Of je nu praat met een softwareleverancier of met een verpleegkundige: jij bent in staat jouw communicatie aan te passen aan je gesprekspartner. Het is van belang dat de toezeggingen die je doet en afspraken die je maakt na komt. Daarnaast kun je geduldig zijn als dat nodig is.

Groeien
Je krijgt de kans om op je eigen niveau in te stappen en vervolgens met het ons mee te groeien. De eerste maanden zal je werkweek gevuld zijn met applicatiebeheer-taken op ons kantoor om onze klanten te leren kennen. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een zelfstandig werkende professional  die zonder problemen een EPD-formulier aanpast naar de laatste wensen. Je gaat nieuwe software-functionaliteit aan een zorgverlener op locatie uitleggen en je wordt een betrouwbare vraagbaak voor al onze klanten.

Wat wij bieden:

 • Een salaris die bij jouw kennis en ervaring
 • Een contract van 32-40 uur per week
 • 25 Vakantiedagen op jaarbasis (op basis van een 40-urige werkweek)
 • Een collectieve pensioenregeling waar HOVIT aan meebetaalt
 • Werken in een enthousiast team met een informele werksfeer en korte lijnen
 • Naast het werk nemen we als team ook de tijd voor ontspannen momenten. Zo zijn we dit jaar al gaan karten, hebben we een escaperoom bezocht, potjes padel gespeeld en was er een borrel met familie en vrienden.

Wat wij vragen:

 • HBO-/WO-niveau
 • Digitaal zeer vaardig
 • Je kunt laten zien dat je affiniteit hebt met IT, door bijvoorbeeld projecten, zelfstudie of stages.
 • Communicatief zeer sterk
 • Een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Analytische denker
 • Graag willen leren

Combineren
We hebben meerdere vacatures openstaan. Indien het combineren van verschillende vacatures het werk voor jou nog aantrekkelijker maakt, verzoeken we je dat direct aan te geven in je motivatie.

Solliciteren
Ben jij onze kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan wat wij vragen? Stuur je motivatiebrief en CV op naar anne@hovit.nl. Laat in je motivatiebrief ook weten wat jouw affiniteit met de zorg is. We kijken uit naar jouw verhaal. Twijfel je, heb je nog vragen of onduidelijkheden, bel gerust naar 06 – 44 89 97 63. Anne ten Hove helpt je graag verder.

We stellen het niet op prijs als andere bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden. Dat laten we graag over aan de mensen die enthousiast zijn over deze functie en graag direct willen solliciteren.

“Mocht je twijfelen of wil je meer weten, neem gerust contact op. Door met elkaar te praten worden zaken vanzelf duidelijk.”

Stage

Wil jij je eindopdracht uitvoeren bij een dienstverlenende organisatie? Dan zit je bij ons goed. Onze klanten zijn zorgorganisatie die geholpen zijn bij goede IT-oplossingen. Daarbij kan je denken aan een zorgvuldig uitgevoerde data-conversie, een no-code oplossing op maat of functioneel beheer van het Elektronisch Patiëntdossier (EPD). Als enthousiaste student kun je hier veel leren en zorg je met jouw kennis dat wij van jou kunnen leren. Wij zijn zeker bereid om met jou een stageopdracht (HBO) te formuleren of om een goede invulling te bieden voor je eindstage (mbo).  Als dit jou aanspreekt neem dan contact met ons op!

Hier herken jij je in:

Je volgt een HBO opleiding in één van de volgende richtingen:

 • Software Engineering
 • Informatica
 • Technische Informatica
 • Business IT & Management

Je volgt een MBO niveau 4 opleiding in één van de volgende richtingen:

 • Software developer

Mocht jouw opleiding hier niet bij staan maar lijkt ons bedrijf wel bij jou en jouw opleiding te passen, neem dan gerust contact op. Samen kijken we naar wat er mogelijk is.

Verder is het voor ons belangrijk dat je verantwoordelijkheidsgevoel hebt, sociaal en communicatief vaardig bent en dat je de Nederlandse taal beheerst.

Heb jij zin om je afstudeerstage bij ons uit te voeren? Neem dan contact op met Williene ten Hove. Dat kan door te mailen naar williene@hovit.nl of te bellen naar ons kantoor 071-20 34 099. Daar is altijd iemand die jou te woord kan staan.

 

 

Enthousiast geworden?
Laat van je horen.

Keyserswey 101, 2201 CX NOORDWIJK

071 - 20 34 099

info@hovit.nl