“Medewerkers hebben hun weg gevonden om niet achter hun laptop te verdwijnen wanneer ze in gesprek zijn met hun cliënten.”

Kindertherapeuticum, Zeist

Al lange tijd mag HOVIT het Kindertherapeuticum in Zeist van dienst zijn. In een zeer prettige samenwerking met deze club enthousiaste mensen mogen we regelmatig nieuwe stappen zetten met het verder digitaliseren van de werkprocessen. Het is dan ook erg leuk om de volgende tekst terug te lezen in de december 2020 nieuwsbrief van het Kindertherapeuticum:

Elektronische patiënten dossier
Sinds 1 september werken we geheel digitaal. De assistentes waren en zijn nog steeds druk bezig met het inscannen van alle oude dossiers. De eerste dossierkast is leeg en de tweede zo goed als. Voor onze medewerkers vroeg het een hele andere werkwijze. Verslaglegging moet nu bij het goede tabblad, onder het juiste kopje ondergebracht worden om vindbaar te blijven. Het was een hele klus, maar met hulp van Anne ten Hove van HOVIT hebben we alle medewerkers kunnen inwerken in het nieuwe elektronische patiënten dossier en hebben de medewerkers hun weg gevonden om niet achter hun laptop te verdwijnen wanneer ze in gesprek zijn met hun cliënten.

Meer informatie of hulp nodig bij een EPD-implementatie? Gebruik onderstaand formulier en we nemen zo snel mogelijk contact op.