Wij zijn blij met de werkzaamheden die we mogen uitvoeren voor onze klanten. De zorg verbeteren met goed werkende IT die aansluit op het centrale EPD!

We mochten de afgelopen tijd succesvolle dataconversies voor onze klanten uitvoeren en de komende maand wordt er hard gewerkt om nog een grote conversie op te leveren. Ook zijn we met no-code oplossingen bezig om zo aanmeldprocessen beter te laten verlopen.

En in de tussentijd geven Suzanne en Niels in een ziekenhuis trainingen om PhraseExpander onder de knie te krijgen. PhraseExpander zorgt ervoor dat gebruikers standaardteksten, formulieren, medische rapporten en andere soorten documenten snel en eenvoudig ingevoerd kunnen worden. De eerste reacties waren zeer positief! Binnenkort horen jullie hier meer over, want er valt nog veel over dit handige product te vertellen.

HOVIT blijft zich verder ontwikkelen en daarom symboliseren de vraagtekens in de afbeelding onze volgende projecten. We kijken er al naar uit! Wil je meer weten over conversies, no-code oplossingen, PhraseExpander of EPD-applicatiebeheer? Neem dan zeker contact op. We zijn bereikbaar, vinden persoonlijk contact belangrijk, we hebben verstand van EPD’s en helpen je zorgorganisatie graag verder.

En voor deze mooie werkzaamheden kunnen we zeker nog meer man -en vrouwkracht gebruiken. Wil jij ook een EPD-verbeteraar worden, kijk dan hier voor onze vacatures.