De afgelopen twee weken heeft Justin stage bij ons gelopen. Hij wil graag verder in de ICT en zodoende ging hij op zoek naar een bijpassend bedrijf. Justin vertelt hier over: 
 
‘Vanuit school kreeg ik de opdracht om stage te lopen en ben ik op zoek gegaan naar een stagebedrijf in de ICT. Zo ben ik op de website van HOVIT terecht gekomen, ik vond de website er goed uitzien en heb direct een mail gestuurd. Na een kennismakingsgesprek kreeg ik te horen dat ik bij HOVIT mocht stagelopen.  
 
Op mijn eerste werkdag was mijn eerste indruk dat er bij HOVIT een fijne sfeer is en dat het personeel ook heel aardig is. Zo ben ik heel vriendelijk ontvangen op de eerste dag en heb ik ook gelijk de opdracht gekregen om het bedrijf beter te leren kennen.  
Daarnaast heb ik ook geleerd over databases: wat het is en wat kun je ermee doen. Ik heb ook geleerd welke opdrachten ik niet zo leuk vond. Gelukkig was het team van HOVIT zo aardig dat ze dan een andere opdracht voor mij hadden. De leukste opdracht had te maken met SQL, waarmee gegevens in de databases veranderd kunnen worden.  
 
Als ik tegen iemand zou vertellen hoe mijn stage bij HOVIT was, zou ik zeggen dat het een geweldig stagebedrijf is om te werken. Je wordt er goed ontvangen en ook wordt er met je overlegd wat je wel en niet leuk vindt. HOVIT vind ik zelf een topteam. Je kan er goed mee samenwerken en ook echt alles mee overleggen.’ 
 
Justin, bedankt voor je bijdrage. Veel succes met je studie!