IT -Projectmanagement

Duidelijke communicatie, de betrokken partijen verbinden en de juiste verwachtingen vooraf vastleggen. Dat verstaan wij onder projectmanagement. U ook?

Verbinding

De verbinding tussen u, uw zorgmedewerkers en cliënten staat dagelijks voorop en is voor u belangrijk. Om deze verbinding tot stand te brengen of te houden komt er voor u meer om de hoek kijken. U wilt dit goed voor elkaar hebben maar ook u heeft helaas niet alle tijd. Bent u op zoek naar iemand die verbinding zoekt, legt en houdt tussen:

  • Leverancier en zorginstelling
  • Het project en werkvloer
  • Systeembeheerder en eindgebruiker

Dan durven wij te zeggen dat u bij ons aan het goede adres bent.

Succes

Wij snappen dat kiezen tussen de verschillende IT-aanbieders lastig is. U wilt begrepen worden en dat uw IT een goed hulpmiddel is.  En juist geen extra werk, frustratie of ontevredenheid oplevert. Maar wie gaat dit succes voor u leveren? HOVIT neemt deze zorg voor u weg en heeft bij andere zorginstellingen bewezen succes getoond. 

Snel inzicht

Neem vrijblijvend contact op met Anne ten Hove van HOVIT. Dit kost u slechts wat tijd maar in een kort tijdsbestek zal uw vraag met inzicht behandeld worden. De moeite waard!

 

Gerelateerde diensten

Software consultancy

Software. Uw organisatie kan niet zonder. Want zonder software geen dagelijkse gang van zaken. Wij helpen u in deze dagelijkse gang van zaken graag verder.

Dataconversie

Wij hebben  de middelen voor u in huis om alle gegevens te verhuizen. Ja, alle gegevens! Op naar een succesvolle overstap.

EPD/ ECD advisering

Het is tijd voor een nieuwe stap. U bent zich aan het oriënteren op een nieuw EPD / ECD.  Wij kunnen u hier bij helpen kiezen.

Neem vrijblijvend contact op.

Keyserswey 101, 2201 CX NOORDWIJK