In eerdere berichten hebben we laten weten dat HOVIT op zoek was naar versterking. Van toen tot nu zijn er verschillende gesprekken geweest en ook meerdere contracten ondertekend! Graag willen jullie de komende tijd kennis laten maken met onze nieuwe mensen. 

Maak vandaag kennis met Suzanne. Zij gaat aan de slag als Functioneel Beheerder.  
Ze heeft al meer dan 17 jaar ervaring als polikliniek assistent in een groot ziekenhuis. Daarmee is Suzanne ook een ervaren gebruiker van het Elektronische Patiënten Dossier (EPD) en in de loop van de tijd ook geïnteresseerd geraakt in de ‘beheerderskant’. Ze is blij om bij HOVIT de kans te krijgen zich om te scholen en zo breed te ontwikkelen. Als de computer afgesloten is dan is het tijd voor andere dingen, zo is Suzanne dol op zingen, chocolade en jurkjes. 

Wil je haar in het echt ontmoeten? Kom gerust een keer op de koffie! Suzanne adviseert vast ook wat daarbij lekker is, ook daar heeft ze verstand van! Daar zijn we natuurlijk blij mee, maar minimaal net zo gelukkig worden we van haar leergierigheid en de eerste werkzaamheden waar Suzanne mee gestart is.